top of page
Obrázek autoraVojenský písař

Petr Bek zvítězil na FNC v Bobrově!

Aktualizováno: 6. 10. 2023


Pikart a bojovník Petr Bek zvítězil ve slovenském Bobrově u příležitosti galavečera bojových sportů FNC (Fight Night Challenge) nad slovenským borcem Dávidem Olexou.

Jeho protivník výstižně okomentoval zápas takto:

FNC - Fight Night Challenge akcia kde som zucastnil ako fighter za Maximus Gym v kategorii HMB profight ako dokaz ze stredovek trva a HMB na slovensku nevykapalo. Vyzval som Petr Bek z teamu Pikarti. K samotnemu duelu budem citovat slova hlavneho rozhodcu Tomáš Bachratý. Prešli sme si pravidla a zbrane, aby sme boli spokojní pri zápase, že sme sa prišli pobaviť, zmerať sily a hlavne ukázať ľuďom, že to je seriózny šport, nie si spôsobiť zranenie nezlúčitelné so životom... :)

Zápas bol pekne vyrovnaný, dokonca sa chalani aj trocha pováľali po zemi... Peter pekne kopal a David mu nezostával nič dlžný, počet rán a zásahov viac menej vyrovnaný, len Peťovi lepšie išli kritické zásahy a kopal o stotinu sekundy rýchlejšie. Vyhral Peter s prvým kolom remízovým a potom dvoma víťaznými... krv tiekla iba z víťaza, ale len kozmeticky z prstov. Blahozelam vitazovi Petovi a prajem vela podobnych uspechov a ziadne zranenia zlucitelne aj nezlucitelne so zivotom.

Mna caka este vela potu. Chcem podakovat Peter Kurák za pozvanie a prilezitost si zabojovat ale hlavne za ukazkove zorganizovanie akcie. Petovi Bekovi za zapas Tomasovi Bachratemu za to ze bol spravodlivy marshall divakom za atmosferu zimomriavky po celom tele suportovi Kristián Hrkeľ ze sa mi staral o zbroj robil to prvy krat ale slo mu to tak isto aj bratovi Tomáš Olexa za suport so zbranami Vdaka kondicnym trenerom Maťo Hricko Mário Frič a Andrej Belvončík ktory ma bol aj osobne povzbudit a bolo ho aj dobre pocut.

Boris Výborčík ako trenerovi HMB Dominik Momo za doladenie zbroje Tesim sa na dalsiu akciu! MOR HO

ps: nie je vtom teplo tak ako by sa mohlo zdat na prvy pohlad

Peter Kurák se vyjádřil k celému průběhu večera takto:

To bola to poriadna šou, kvalitne zápasy a neskutočná atmosféra. Myslím že ako organizačný tým Terézia Drozdová a Patrik Gebura sme to na prvú akciu celkom zvládli. Peter Obert nám vyhecoval 600 lúdi v publiku. Jakub Muller s jeho týmom sa v ringu postarali o rozhodovanie.

Poďakovanie patrí mojej firme Orava Tech - Zabezpečovacie zariadenia a systémy, ďalej firme Prohormony ktorá nás spozoruje aj ako klub a taktiež nám dodali ceny pre výhercov. Taktiež pekné odmeny pre zápasníkov dodali firmy TrajekT shop ( ak sa chceš pekne obliecť určite bež tu) , SUPRA Slovensko, X-Sport - tu si bež kúpiť bicykel , Caknoris.sk - Dodávateľ outdoorového oblečenia a zbrani, GAFA AUTO TOP eshop na autodiely, EFN plus. O občerstvenie sa postarala Reštaurácia Magura a Tomáš Štefaničiak. Bez Peter Triebel ktorý nám požičal podlahu na celu halu by sme nemohli uskutočniť akciu. Taktiež nám pomohla firma Wamp Sro Námestovo kde si môžeš požičať auto či dodávku. LAM group s.r.o. Michal Bugan, Jozef Ambroz A-AMB s.r.o., Port Club Námestovo, Peter Turoň. O zvuk a svetlo sa postarala firma Buggy Agency. Ring zabezpečil ProFighters SK. Jakub Čajka, Jakub Richie Gondkovský, Peter Turoň. Pomohli aj obece Rabča, Klin, Bobrov a ZŠ Bobrov a ZŠ Mutne.

Samozrejme ďakujem zápasníkom a trénerom. Dávid Dobák Jozef Vnenky Vnenk Dávid Olexa Tomasz Gucwa Łukasz Mikłusiak Erik Macala Daniel Komárek Martin Bjaloň Juraj Ratičák Anton Murashov Erika Huráková Luboš Batfalský Lukas Gnidiak Tomáš Bolo Petr Mili Glovčík Tomáš Bachratý a mnohým ďalším čo ste nejakým spôsobom pomohli s gala.

Gratulujeme vítězi a vzdáváme čest poraženému!

36 zobrazení
bottom of page